J. Lo se skupaj z Jamesom Cordnom vozi naokoli, poje, pošilja DiCapriu osebna sporoča in opazi slavno Liberty Walk predelavo M4 Coupeja... njeno mnenje?

Očitno je postala vožnja s slavnimi osebami pravi hit, saj po Seinfeldovem: Comedians in cars getting coffee svoj poskus do svetovne slave izkoristi tudi James Corden s “Carpool Karaoke”.

ylo-liberty-walk-m4

V njegovi oddaji se je tokrat znašla slavna pevka in igralka Jennifer Lopez, ki pa je med petjem z Jamesom opazila, da se ob njunem Range Roverju vozi svetlo plavi vpadljivec – Liberty Walk BMW M4. Corden jim iz avtomobila zavpije, da Jennifer sporoča, da je barva avtomobila (Yas Marina Blue) naravnost grozna, kasneje pa komentirata še prtljažni spojler in razširjene blatnike.

liberty-walk-l-lo

Čeprav je James Corden komediant in njegovih besed ne smemo jemati resno, je še zmeraj boleče poslušati nepoznavalce, ki brezbrižno kritizirajo trdo delo poprodajnih podjetij. Po mojem mnenju je njihov “Widebody” paket res zelo vpadljiv in ekstravaganten, vendar obenem ponuja svoje edinstvene čare, brez katerih poprodajna industrija ne bi bila to, kar je.

liberty-walk-marina-blue-m4

Zelo me zanima, kaj o tem poreče ekipa Liberty Walk. No ja, tudi slaba reklama je reklama, kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code