Očitno se BMW pripravlja na nov reklamni oglas, saj je na svoj YouTube kanal objavil cel kup kratkih posnetkov novega M4 v akciji.

Če res načrtujejo nekaj novega, bo to brez dvoma v povezavi s posnetkom sprejema v M družino, ki smo ga objavili TUKAJ.

[sam id=”15″ codes=”true”]

Za volanom rumenega lepotca sedi Chris Forsberg, ki smo ga že videli “zadriftati” okoli stoječih vozil, vendar so tokrat stvari nekoliko drugačne. V štirih posnetkih, ki si jih lahko ogledate spodaj, “drifta” v tandemu s še enim M4 in se ostalim vozilom zelo približa. Vse je videti zelo vabljivo, vendar pa še ni znano, kako bo izgledal končni izdelek, poleg tega pa bi lahko naredili te zelo kratke posnetke malo daljše.

Ker vemo, da ima M4 pod pokrovom motorja 431 konjičkov in 550 Nm navora, je jasno, da takšna zmogljivost z lahkoto uničuje gumo pnevmatik in nas to dejstvo samo še bolj privabi k želji po daljšem posnetku. Da slučajno ne bi bili ponovno problemi s preveč spornimi reklamami, je vse posneto v varovanem okolju brez možnosti ogrožanja ostalega prometa, problemi so se namreč pred kratkim pojavljali pri reklami za M4 Cabrio, več si lahko preberete TUKAJ.

[sam id=”13″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code