Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija 8 / Vam bo takšen BMW M8 povšeči?
bimmerpost-M8-rendered (1)

Vam bo takšen BMW M8 povšeči?


Avtomobilističen medij Bimmerpost je za najbolj neučakane pripravil svoje predvidevanje ter upodobitev prihajajočega športnika BMW M8. Računalniška upodobitev je bila ustvarjena na osnovi že videnih prototipov serije 8 in modela M8.

Tako glede na prototipe kot na računalniško upodobitev bo novi BMW serije 8 oz. BMW M8 zares izjemen kupejevski BMW M potovalnik.

Pod pokrovom se bo skoraj zagotovo znašel 4,4-litrski V8 bencinski motor z dvema turbinama. Le-ta bo vgrajen tudi v novo generacijo modela M5, razvil pa bo več kot 600 konjskih moči. Pričakujemo, da bo pogonski sklop vključeval 8-stopenjski samodejni menjalnik in novi M xDrive napredni štirikolesni pogon.

Zakaj bo BMW raje kot velik V12 uporabil 4,4-litrski TwinPower Turbo V8? Zaradi nižje teže, seveda, sploh na sprednji osi kjer previsoka masa povzroči podkrmarjenje. Serija 8 bo tudi cenovno segala visoko v nebo, govorimo o cenah nad 100.000 evrov za osnovno različico s 3,0-litrskim turbo vrstnim šestvaljnikom, BMW M8 pa naj bi po pričakovanjih dosegel ceno okrog 180.000 evrov.

Kakšna se vam zdi upodobitev tega zanimivega prišleka?

Vir: Bimmerpost
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×