Očitno je, da se BMW obrača k novi filozofiji oblikovanja, ki je – roko na srce – zelo kontroverzna.

Čeprav takšen izgled ni vsem po godu, delitev prednjih žarometov ustvari večjo pretočnost dizajna, kar pomaga zapolniti ogromen prostor spredaj. Če bi bili žarometi združeni (kot pri vseh drugih BMW-jih) in tanjši, bi bili videti nekoliko nesorazmerno s preostalo prednjo masko, še posebej s pošastno velikimi “ledvičkami”.

Vir: superrenderscars

BMW M8 kot avtomobil ni popoln, ima nekaj pomanjkljivosti, vendar njegov dizajn definitivno ni ena izmed njih. Ko je BMW predstavil naslednika seriji 6, je požel veliko slave ter pohval. Je odličen avto in takšen, ki bo odlično izgledal še vrsto let: prava klasika! Glede na to, da žarometi še zdaleč niso slabi, čemu bi jih spreminjali? Torej, če jih zamenjate s temi novimi deljenimi žarometi, izgleda preprosto napačno. Pravzaprav je videti kot som, z majhnimi brki, ki visijo navzdol. Prav tako ni bilo nič narobe z masko M8, tako srčno upam da te upodobitve ne vidijo v Munchnu.

Če si zamislimo scenarij, kjer bi ta upodobitev mogoče delovala, bi to bilo le če bi ohranil samo zgornjo polovico deljenih žarometov in odpravil spodnjo, hkrati pa ohranil prejšnjo masko. Te tanke, kotne LED luči bi bile videti precej futuristično poleg običajne ledvične rešetke serije 8 in bi poudarile, kako širok in nizek je sprednji del avtomobila, ter mu dale športnejši videz.

Razumem, umetniki upodabljanja vedno poskušajo tako ali drugače združiti popolnoma nove modele s starejšimi dizajni, da vidijo, ali lahko naredijo ustvarijo nekaj novega.

Vir: https://www.instagram.com/superrenderscars/
Vir: BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code