Kdo bi si mislil, da bo predelava AC Schnitzerja ujeta v objektiv Autogespot fotografa, tako popolno uravnotežena in dejansko boljša od originalnega bavarskega športnega hibrida? Pa saj ni mogoče, pa vendarle je.

Predčasno je razkrita predelava BMW i8, prvič predstavljena nekaj mesecev nazaj. AC Schnitzer seveda obvlada svoj posel,vendar smo bili vseeno nekoliko v dvomih, ali bo njihov najnovejši izdelek zares vreden hvale: končni rezultat pa je nad pričakovanji. Futurističen izgled standardnega BMW i modela je v popolni harmoniji s športnimi ACS dodatki, verjetno najbolj opazen pa je ravno zadnji spojler, ki zaključi celoten izgled.

bmw-i8-ac-schnitzer (8)

Na Nizozemskem opažen model med drugim uporablja karbonski sprednji odbijač, stranske pragove, ki vizualno razširijo vozilo in znižanje za 25 mm spredaj in 20 mm zadaj. Seveda je i8 prejel tudi novo obutev, vendar ne uporablja napovedanih AC1 21-palčnih platišč, ki naj bi bila od originalnih lažja za 30 odstotkov. Primerek iz Nizozemske na sebi nosi Asanti črna platišča z modro obrobo. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: Autogespot.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code