BMW očitno slikovnega gradiva nima več pod nadzorom, saj so na splet predčasno ušle tudi fotografije prenovljene serije 5.

BMW je prenovljeno G30 serijo 5 opremil z malenkost večjimi ledvičkami, ki po našem mnenju niso prevelike, modernejšimi prednjimi žarometi, ter prenovljenim zadkom avtomobila. Celoten dizajn je povzet po novejši seriji 3 in posledično izgleda zelo moderno in privlačno. Do sedaj smo sicer videli le nekaj digitalnih upodobitev glede na videnja kamufliranih prototipov, ki pa očitno niso bile toliko napačne.

Prednji konec je bil bolj ali manj pričakovan. Ikonske t.i. angelske luči so zamenjale luči v obliki hokejskih palic, ledvički pa so kot smo že prej omenili, malenkost večji in izgledata kot, da bi bili sedaj izdelani iz enega kosa. Pokrov motorja izgleda identično kot pred prenovo, prednji odbijač pa je prilagojen tako, da sedaj lepo dopolni nova prednja žarometa in ledvički.

Če se pomaknemo na zadek avtomobila lahko vidimo bolj definirane meje odbijača, z nižjim difuzorjem, ki je oblikovan tako, da izgleda bolj športno kot pred prenovo. Tudi celostna podoba zadnjih luči je drugačna, a boste morali v njih strmeti kar nekaj časa, da boste opazili ostrejše linije in malenkost ožjo silhueto. Tudi pokrov prtljažnika je nekoliko drugačen, zagotovo pa ga bo zelo dobro dopolnil t.i. lip spojler s programa M Performance ali katerega drugega priznanega tunerja.

Zahvaljujoč spletnemu forumu Germancarforum sedaj vemo kako bo izgledala nova serija 5. V kolikor ste pristaš nove serije 3 vam garantiramo, da vam bo všeč tudi prenovljena serija 5. Vprašanje sedaj je samo to, ali je BMW naredil dovolj, da se bo serija 5 lahko kosala tudi s prenovljenim Mercedes Benz razreda E in novim Audijem A6.

Fotograf: Germancarforum

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code