Minila so že dolga tri leta od kar je BMW naznanil, da bo v prihodnosti izdelal največjega in najprestižnejšega člana družine BMW ter družine X. Testiranja so se začela že pred časom, vendar X7 še ni nosil svoje prave karoserije. Tokrat je bil prvič opažen v svojem pravem oklepu!

BMW X7 bo prvi pravi sedemsedežni SUV, ki bo sedeže ponujal v treh vrstah. BMW zatrjuje, da X7 ne bo le podaljšana različica modela X5, saj bo imel X7 povsem novo in svojo identiteto. Kar se tiče velikosti je že iz fotografij razvidno, da bo X7 občutno večji od X5, podaljšana so tudi zadnja vrata in strešna linija. Na strehi je moč opaziti veliko stekleno površino, ki bo pozneje dobila vlogo osvetlitve prostora kot panoramska streha. Spredaj so po novem ledvičke bolj pokončne, BMW pa to novost uvaja tudi pri svojih drugih prihajajočih modelih kot je npr. X5.

bmw-x7-prototype (1)

Ker gre za vrh BMW ponudbe, bo na voljo prestižna različica velikega SUV vozila. “Iz njega bomo naredili tudi visoko prestižno različico. Zgledovali se bomo po seriji 7 in dodali individualizacijo, ki jo ponuja Rolls Royce,” pravi Ian Robertson. Ultra prestižna verzija bo predstavljena nekaj časa po predstavitvi standardne različice.

BMW X7 bo javnosti uradno razkrit leta 2018, za kupce pa se bo potegoval skupaj z Mercedes-Benzovim GLS, Audijem Q7 in Range Roverjem. Pod pokrovom bo ponujal motorje z oznakami 30i, 30d, 40i, 40d in 50i. Najverjetneje bodo uporabljeni posodobljeni motorji, ki jih trenutno najdemo v najprestižnejši seriji 7.

Oglejte si, kakšne bodo linije novega BMW X7.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code