Včasih se zgodi, da na splet uidejo kakšne fotografije, ki še ne bi smele. To se je zgodilo tudi s prihajajočo novo generacijo X modela, F48 X1.

To je uspelo “spy” fotografu iz Kitajske, ki je Alpine White X1 xDrive25Li poslikal s sicer zelo nizko-kvalitetnim fotoaparatom/mobilnikom. Vseeno so razvidne glavne značilnosti vozila, kot so večje ledvičke, nov sprednji odbijač s kromirano obrobo, žarometi pa nekoliko spominjajo na tiste pri Facelift seriji 1.

bmw-f48-x1-razkrita (4)

Tudi v zadnjem delu so luči preoblikovane, prav tak je nov spodnji del odbijača. Zelo realno predstavo smo dobili nekaj dni nazaj, ko smo vam predstavili računalniško upodobitev nove X1.

bmw-f48-x1-razkrita (5)

F84 X1 bo uporabljal UKL1 platformo, ki temelji na pogonu na sprednji kolesni par, z opcijo štirikolesnega pogona. S tem bo X enka pridobila na prostornini in bo imela bolj proporcionalno oblikovanje karoserije z ohranjanjem vozne dinamike.

bmw-f48-x1-razkrita (1)

Zagotovo lahko pričakujemo 1,5-litrski turbo trivaljni bencinski motor s 140 konjskimi močmi in 1,5-litrski dizelski motor iz MINI-ja, druge motorne opcije pa bodo vključevale vrsto štirivaljnih bencinskih in dizelskih motorjev.

bmw-f48-x1-razkrita (2)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code