Novi BMW serije 8 je čudovit avtomobil, ki mu pristojijo prav vsi do sedaj videni barvni odtenki. Tokrat je bil v živo opažen v belem barvnem odtenku, ki poudarja njegovo eleganco.

Do sedaj smo ga lahko videli v odtenkih Barcelona Blue, Sunset Orange in Dravit Gray, tokrat pa ga prvič lahko občudujemo v povsem “običajnem” belem odtenku. Fotografije je naredil Christian Wimmer, ki je v Münchnu opazil povsem slečen testni avtomobil in tako posnel nekaj fotografij.

Avtomobil na fotografijah je vsekakor deležen športnega paketa M Sport in BMW Individual dodatkov. Na nosu se bleščijo črne ledvičke, opazimo pa tudi velike zračne reže in siv predel okoli izpušnih cevi, ki poskrbi za lep kontrast vozila. Vsi ti dodatki poskrbijo še za večjo individualno prilagoditev in poudarek športnega karakterja.

Bočna silhueta poskrbi za pravo prepoznavnost vozila. Poudarek pri seriji 8 je bil vsekakor na dizajnu, kjer so želeli narediti izjemen oblikovalski presežek kar jim je tudi uspelo. Zaradi lepotnega poudarka morda nekoliko trpijo sopotniki na zadnjih sedežih, kjer je nekoliko manj prostora za glavo in noge. A zadnja vrsta pri seriji 8 igra podobno vlogo kot sedeži pri Porschu 911. Za kratke razdalje bodo sedeži prepričali le otroke, sicer pa bodo bolje služili kot odlagalno mesto za jakne in drugo prtljago.

Če razmišljate o belem BMW serije 8 svetujemo še karbonsko streho in celoten paket s karbonskimi dodatki. Prav ti dodatki poskrbijo za tisti pravi kontrast in poudarek določenih delov vozila, kar dodatno poudarja dinamičnost in športnost vozila in znižuje težo.

Vir: Bimmertoday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code