Takšen i8 je vsekakor eden najbolj temačnih, jeznih in agresivnih kar smo jih videli do sedaj. Vitez teme v takšni podobi izgleda fenomenalno, za njegov izgled pa je poskrbelo japonsko podjetje ENERGY MOTOR SPORT.

Japonsko podjetje je dobro znano po dveh drugih predelavah hibridnega i8, prvo iz leta 2015 in drugo iz leta 2016. Ta novi primerek je poimenovan Temni vitez ali Vitez teme, podjetje pa ga je izdelalo v čast filmski uspešnici “Batman Dark Knight”.

Batmobil je osnovan na povsem običajnem hibridnem športniku i8, ki ima nameščene agresivne in dinamične dodatke podjetja EVO. BMW i8 Carbon Edition paket vključuje nekoliko spremenjen sprednji odbijač, sprednje in zadnje koloteke, dodan pa ima tudi velik spojler na zadku.

Med novosti uvrščamo še nova platišča ENERGY Individual TYPE4 velikosti 21 palcev, obarvana pa so seveda s črno barvo. Notranjost popestri temačno monotonost z rdečim usnjem in elementi iz ogljikovih vlaken.

Težko področje nadgradnje je bila zvočna kulisa oklepnika. Prejel je nov izpušni sistem, ki skuša iz 1,5-litrskega trivalnika privabiti močnejši in bolj globok zvok.

Vozilo filmskega junaka Batmana je običajno povsem črno, i8 pa je odet v prav posebno barvno kombinacijo. Deležen je namreč odsevne vijoične in matirane vijolične barve, ki je prekrita z zaščitnim filmom. Končni rezultat nadgradnje vozila je avtomobil, ki je v takšnem dovršenem stanju edini na planetu.

Vir: Bmwblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code