Od danes naprej si lahko na www.bmw.de sami konfigurirate i8 po vaših željah. S konfiguratorjem lahko izbirate med šestimi barvnimi različicami (Ionic Silver, Crystal White, Protonic Blue and Sophisto Gray z različnimi toni) in tremi vrstami aluminiastih platišč (turbine styling 444 and 625 and W-spoke 470). V notranjosti boste največ odšteli za paket opreme Pure Impulse, za […]

Od danes naprej si lahko na www.bmw.de sami konfigurirate i8 po vaših željah.

S konfiguratorjem lahko izbirate med šestimi barvnimi različicami (Ionic Silver, Crystal White, Protonic Blue and Sophisto Gray z različnimi toni) in tremi vrstami aluminiastih platišč (turbine styling 444 and 625 and W-spoke 470).

konfigurator1

konfigurator4

V notranjosti boste največ odšteli za paket opreme Pure Impulse, za katerega je potrebno k osnovni ceni 126,000 € prišteti dodatnih 19,000 €. Na izbiro pa so tudi trije paketi skupni obema “i” modeloma: Neso, Carpo in Haro.

konfigurator3

Konfigurator zajema številne opcije od Driving Assistant do Head-Up displaja in Audible Pedestrian Protection. Dodana je lahko tudi večja prostornina za shranjevanje goriva.

Zaenkrat ne morate še izbirati med laserskimi prednjimi lučmi, za katere bo potrebno odšteti približno 10,000 € in so lahko dodane v vozilo kasneje.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code