BMW i8 je futurist brez primere, v zelo različnih barvnih izvedenkah pa vam jih predstavljamo prav na Velikonočno jutro. Naj s svojo barvitostjo polepšajo prazničen dan. Lepo vabljeni k ogledu najlepših "pirhov" BMW i8.

Neglede na barvo zunanjosti BMW i8 s svojo futuristično pojavo obrača glave. i8 je na trgu že vse od leta 2014, kmalu pa bo prejela osvežitev izgleda in pogonskega sklopa. Kljub prihajajoči osvežitvi je še vedno eden najbolj futurističnih vozil na trgu, za to pa je seveda zaslužno prav posebno oblikovanje s privlačnimi linijami in kompaktno zasnovo.

camo-bmw-i8

BMW i8 sicer uporablja hibridni pogonski sklop, kjer sodelujeta 1,5-litrski trivaljni bencinski motor z 231 konjskimi močmi in 320 Nm navora ter elektro motor, ki pripomore h končni moči 362 konjskih moči. Štirikolesni pogon poskrbi za izvrstne vozne lastnosti in pospešek od 0 do 100 km/h v 4,4 sekunde.

Zadnja upodobitev BMW i8 je v prav posebni sivo-belo-črni barvi. Z dvignjenimi vrati pa je pravi nastopač. A to je le eden izmed mnogih barvnih primerkov, ki se na trgu. Od rjavega, vijoličnega, pa do drugih vpadljivih barv.

Uživajte ob ogledu raznolikosti BMW i8. Vesele velikonočne praznike vam želi ekipa BMWblog Slovenija.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code