BMW M vedno lahko računajo na zagrizene navdušence, strast za blagovno znamko in vozilo pa je možno prikazati na različne načine, vendar lastnik tega BMW 1M je šel rahlo predaleč, se vam ne zdi?

FIFA World Cup 2014 je v polnem teku, vsaka država pa se po svojih najboljših močeh trudi podpirati svojo nacionalno ekipo. V čem je torej najboljša Nemčija? Avtomobili so njihova specialiteta, z znamkami kot so Mercedes-Benz, Audi, Porsche in seveda BMW je težko pomisliti, da znajo Nemci kaj narediti bolje. Vozilo, ki vam ga bomo prikazali morda ni bilo izdelano posebno za World Cup vendar je bilo opaženo ravno ob času, ko Nemška nacionalna ekipa v Braziliji kar lepo napreduje, ravno danes se namreč ob 22:00 obeta soočenje z Alžirijo za napredovanje v četrtfinale.

Osnovni model, ki je bil uporabljen je BMW E82 1M Coupe, brilianten avtomobil, ki se s starostjo samo draži. Opremljen je z 3,0-litrskim twin turbo bencinskih šestvaljnikom in 340 konjskimi močmi ter 500 Nm navora.

Avtomobil, ki je na fotografijah pa je rahlo drugačen. Že po izgledu, je opremljen z RevoZport zunanjim body kitom, ki vključuje prednji spojler, zadnje krilo, nov difuzor, in zadnji spojler, vsi deli pa so narejeni iz karbonskih vlaken. Verjetno je izboljšana tudi zmogljivost motorja.

Torej kaj naredi 1M tako posebnega? Podrobneje si oglejte barvo shemo, ki so je lastnik uporabil. Vsepovsod so barve Nemške zastave: rumena, črna in rdeča. Če pogledate še bolj natančno boste videli tudi M barve, ki so bile zamenjanje z nemškimi, zamenjane so celo na pokrovih koles. Še eno zanimivo dejstvo je, da je bilo vozilo opaženo na Kitajskem. Kako je tja prišlo in zakaj je tam je dobro vprašanje…

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code