Želimo si, da bi opazili že pravo različico M3, a je bil zaenkrat opažen le s športnim paketom opremljen testni avtomobil, ki predstavlja naslednjo generacijo serije 3. Športnosti mu vsekakor ne bo manjkalo.

Še nekaj časa bo trajalo preden bo BMW iz svoje naslednje generacije serije 3 G20 odstranil kamuflažne vzorce; uradna predstavitev je načrtovana za sredino ali konec leta 2017. Do takrat si bomo skušali njegove linije predstavljati s pomočjo testnega vozila ali računalniških upodobitev. Za razliko od zadnje opažene serije 3 je tokrat avtomobil opremljen s paketom M Sport, bolje formirana pa je tudi njegova karoserija. Opaziti je mogoče tudi močnejši zavorni sistem in v kamuflažo odet M Sport sprednji odbijač, ki razkriva športnost, ki se skuša približati pravemu primerku BMW M3.

bmw-g20-3-series-m-sport-spy (8)

Za več dokazov o njegovi športnosti si lahko ogledamo njegov majhen zadnji spojler, znižano vzmetenje in zadnji difuzor. Tudi dvojni zaključki izpušnega sistema kričijo po športnosti, poleg tega pa iz videnega težko napovemo še kaj drugega. Sklepamo lahko, da bo serija 3 kot serija 5 in serija 7 prejel le majhne vizualne popravke, kar ni slab načrt. Svetila se bodo zagotovo spremenila po trenutnih oblikovalskih smernicah, prav tako bo spremenjena in tehnološko nadgrajena notranjost vozila. Tudi serija 3 bo izgubila na teži po zaslugi uporabe lahkih materialov in že znane platforme CLAR. Sploh zmogljivejši modeli bodo tako postali še bolj zabavni.

Pričakujemo lahko velik nabor različnih motorjev, vključno z električnim. Ja, BMW se bo podal v boj s Teslinim modelom 3 in jim skušal pokazati kater model s številko 3 je zmagovalec. Novo serijo 3 bi lahko najprej videli marca prihodnje leto na avto salonu v Ženevi. Jeseni bi lahko na salonu v Frankfurtu že občudovali legendo z oznako M3 na zadku.

Vir: Motor1

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code