BMW serije 3 z daljšo medosno razdaljo je kljub zelo zanimivi zasnovi na voljo le na indijskemu trgu.

BMW India je danes predstavil BMW serije 3 Gran Limousine Iconic Edition po izklicni ceni 53,5 lakh (61.340 EUR) za bencinsko gnano različico ter 54,9 lakh (63.000 EUR) za dizelsko gnan motor. Zunanjost karoserije nove Iconic Edition zaznamuje velika BMW Iconic Glow ledvična rešetka, ki se, kot ime razlaga, sveti. Spremenjeni so prav tako LED žarometi z razširjenimi funkcijami. Zadaj ima tanke tridimenzionalne zadnje luči v obliki črke L skupaj z dvema velikima izpušnima cevema.

BMW navaja, da je notranjost serije 3 Gran Limousine usmerjena v udobje z izboljšanim usnjenim oblazinjenjem zadnjih sedežev Vernasca, na novo oblikovanim naslonom za glavo in osrednjim naslonom za roke.

Model prejme gumb za prestavljanje Crystal Gear in osvetljen logotip “3”. Avto se ponaša z velikim 480-litrskim prtljažnim prostorom in samodejnim odpiranjem/zapiranjem vrat na zadnji strani s pritiskom na gumb. Prava mala luksuzna limuzina!

Vrhunec v kabini je velika panoramska streha skupaj z osvetlitvijo okolice s šestimi zatemnitvenimi modeli. Model prav tako prejme tri-consko avtomatsko klimatsko napravo s filtri z aktivnim ogljem.

BMW 330Li poganja dvolitrski štirivaljni bencinski motor, ki proizvede 259 »konjev« in 400 njutonmetrov navora. Avto pospeši od 0 do 100 km/h v 6,2 sekunde. BMW 320Ld poganja dvolitrski štirivaljni dizelski motor, ki proizvede 190 »konjev« in prav tako 400 Nm navora. Avto pospeši od 0 do 100 km/h v 7,6 sekunde.

Motor je opremljen z osemstopenjskim samodejnim menjalnikom steptronic sport. Na voljo je s prestavnimi ročicami na volanu in aktivnim tempomatom s funkcijo zaviranja. BMW serije 3 dobi stikalo za upravljanje vozniških izkušenj, ki ga voznik lahko izbira med različnimi načini vožnje – ECO PRO, Comfort, Sport in Sport+.

Kot že omenjeno se ta prav posebna izvedenka prodaja le na indijskem trgu, vendar izgleda nadvse impresivno ter zanimanja vredno. S svetlikajočimi se »ledvičkami«, osvetljenimi logotipi ter samodejnim zapiranjem vrat, je serija 3 z daljšo medosno razdaljo prava mala velika luksuzna limuzina.

Vir: Financial Express

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code