Pa smo ga le dočakali! Videoposnetek, ki je naš ponos in sad našega trdega dela, sad dolgih dogovarjanj ter zbiranja idej. Glavna igralca sta BMW i8 in M2, za katera verjamemo, da vas bosta pustila odprtih ust!

Pri BMWBLOG Slovenija nikoli ne počivamo, z novo ekipo pa smo začeli razmišljati še širše in boljše kot kdajkoli prej. Glave so polne zanimivih idej, ki zaradi drugega dela in preveč naprednih načrtov niso vedno izvedljive. Ta ideja pa je obrodila bogate sadove. Vse se je začelo z zahtevno idejo združitve treh ekskluzivnih vozil BMW; BMW i8, BMW M2 in BMW M4 Cabrio. Za takšen projekt smo seveda potrebovali floto, ki jo premore le BMW Group Slovenija, ki je po nekaj pogovorih pristal k sodelovanju. Žal pa so že takoj sporočili, da M4 Cabrio ne bo na voljo. To nas seveda ni ustavilo, saj sta nam bila odobrena dva najbolj ekskluzivna modela BMW, ki sta trenutno na slovenskem trgu.

BMW i8, ki s svojo športno eleganco in hibridnim pogonskim sklopom požene kri po žilah “petrolheadov”, ravnodušnih pa ne pusti niti avtomobilskih laikov, saj nevsiljivo izžareva futurizem, kot si ga sedaj in v bodoče predstavlja bavarski BMW. Hibridni presežek namreč sestoji iz bencinskega 1,5-litrskega trivaljnika, ki razvije presenetljivih 231 konjskih moči in 320 Nm navora, svoj delež pa prida tudi elektromotor z zmogljivostjo 131 konjskih moči in 250 Nm navora.

BMWBLOG - BMW video - BMW i8 & M2 - Kristalna Palaca -SKUPNA

Drugi primerek pa je najnovejši član M družine, malček, ki sliši na vzdevek Baby M, v Münchnu pa so ga poimenovali M2 in po mnenju mnogih avtomobilističnih novinarjev in našem mnenju velja za enega najboljših M-ov vseh časov. Na svoj seznam 10 najboljših ga je uvrstil celo Jeremy Clarkson, bivši voditelj oddaje Top Gear, za katerega vemo, da govori brez dlake na jeziku. M2 je majhen in lahkoten, poganja pa ga 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s 370 konjskimi močmi in 465 Nm navora.

Perfektni in ekskluzivni avtomobili so nam bili na voljo. Potrebno je bilo narediti dober načrt in kvalitetno zgodbo ter povabiti primerna igralca. Po mnogih sestankih z BMW Group Slovenija, produkcijo, postprodukcijo, igralcema ter celotno ekipo BMWBLOG Slovenija je nastal odličen scenarij. Scenarij, na katerega smo ponosni in vam ga bomo zato v nadaljevanju tudi predstavili v videu. Zadali pa smo si naporno nalogo, saj smo morali 16 ur snemanja strniti v le eno noč, natančneje v šest ur.  Pa vendar nam je uspelo. Za posnetek smo potrebovali temo in prazen prostor, prav to pa smo za potrebe snemanja dobili okrog Kristalne palače. Kljub naporni, dolgi in delovni noči smo s celotno ekipo posneli potreben video material, postprodukcija pa je iz njega napravila čudovito celoto. Uživajte ob ogledu!

Za izvedbo projekta so pripomogli BMW Group Slovenija z oskrbo z avtomobiloma, Kristalna palača za prostor, produkcijska ekipa VIDEA – produkcija, kamerman David, postprodukcijska ekipa in barvna korekcija videa DigitalMedia z Matejem na čelu, igralca Maja Šager in Dejan Fakuč, ter celotna ekipa BMWBLOG Slovenija.

 

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code