Plano's Classic BMW salon v Dallasu, Texas prodaja M4 Limerock v Fire Orange barvi za 90.060,00 $. Limerock izvedbo so pri BMW predstavili že pri modelu E92 M3, poimenovan pa je po zgodovinskem dirkališču v ZDA.

BMW trgovec iz Dallasa je dobil priložnost prodati omejeno izdajo modela, ime Special Edition pa je morda malo zavajajoče, saj je možno M4 naročiti z identičnimi konfiguracijami tudi kjerkoli drugje.

Kaj je torej tako posebnega na tem BMW M4? Sprva opazimo izstopajočo oranžno barvo karoserije, ki je na voljo v BMW Individual programu, ima pa tudi kar nekaj karbonskih dodatkov, kot so pokrovi stranskih ogledal in zadnji spojler, ki ju lahko zasledimo v katalogu M Performance opreme. Izpod pokrova motorja je odstranjen izolacijski material, zaradi česar naj bi se M4 bolj približal njegovemu predhodnjiku Lime Rock Park Edition M3.

Če primerjamo cene, je v ZDA osnovna cena za M4 Coupe 64.200,00 $, kar pomeni, da ima vozilo na fotografijah kar zajetno količino dodatkov tudi v notranjosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code