Danes vam predstavljamo BMW M5 odet v atraktivno Urban Green barvo zunanjosti v kombinaciji z nekaterimi karbonskimi dodatki.

Navajeni smo, da BMW M5 zadnje generacije videvamo predvsem v bolj običajnih barvah. Malokrat se namreč zgodi, da lahko tako mojstrovino kot je recimo M5 občudujemo v bolj zanimivih barvah. Ampak danes vam predstavljamo M5 v Urban Green barvi. Omenjena barva je na voljo le v sklopu Individual programa in začuda se po našem mnenju M5 kar lepo poda. Seveda bodo nekateri rekli, da niti približno ne spada na M5 ampak tako pač je. Sicer pa so našo pozornost pritegnili tudi karbonski dodatki na sprednjem odbijaču in pa karbonski okvirji ledvičk. Aluminijasta platišča v srebrni in sijoči črni barvi pričarajo pravi kontrast glede na barvo zunanjosti.

Velik in močan 4,4-litrski V8 bencinski motor zagotavlja 600 konjskih moči in 750 nevtonmetrov navora, F90 M5 pa do stotice pospeši v zavidljive 3,4 sekunde! Za F90 M5 boste v Sloveniji odšteli vsaj 157.500,00 evrov in seveda dodatno doplačali za barvo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code