Konec leta 2018 bo na svet zapeljala nova generacija najpopularnejšega bavarskega modela: BMW serije 3 s kodnim imenom G20. V srednjem premium razredu naj bi postavljala popolnoma nove standarde, s katerimi bi ostala uspešnica na svoji poti do nadaljne petdesete obletnice.

Novi BMW serije 3 bi na trg prišel v letu 2019, občutek kako naj bi model izgledal, pa nam je tokrat omogočil oživiti “photoshop” ustvarjalec Tobias Hornof.Tobias je uspešno upodobil linije, ki ustrezajo karakterju münchenskega športnika srednjega razreda in jih združil s trenutnimi oblikovnimi elementi drugih modelov. Nam morda že omogoča vpogled v prihodnost serije 3?

tobias-hornof-g20-serija-3

Sprednji del zaznamujejo ploski LED žarometi, trojka sedme generacije pa bo do trenutno precej oddaljenega leta 2018/19 verjetno že uporabljala BMW Carbon Core, ki je bil nedavno predstavljen na povsem novi BMW G11/G12 seriji 7. Kaj bo skrivala pod pokrovom motorja? Kot že veste, se počasi v paleto motorjev uvajajo trivaljniki. Vse se je začelo z MINI-jem, serijo 2 Active Tourer in se sedaj prenaša tudi na druge modele. Tako bo najverjetneje 316i model uporabljal 1,5-litrski motor iz MINI Cooperja in 218i, 316d pa bo uporabljal trivaljnik iz MINI Cooper D. Pri močnejši izbiri pa bosta na voljo 2,0-litrski štirivaljnik in posodobljen 3,0-litrski šestvaljnik. Pričakujemo lahko tudi višje kakovostne materiale, ki poudarjajo premium značaj, izboljšano dinamiko, enakomerno razporejeno težo med obema osema in naprednejšo hibridno tehnologijo v slogu novega BMW 330e

tobias-hornof-g20-serija-3-a

Če bo upodobitev Tobiasa Hornhofa vsaj približno uresničena, bo nova BMW serija 3 izjemno privlačna limuzina, ki bo še dodatno pospešila že tako uspešno prodajo.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code