BMW E39 M5 je za mnoge najboljša generacija modela M5 v zgodovini znamke, na nizozemskem pa se je naprodaj ravnokar znašel eden najbolje ohranjenih primerkov.

Za dizajn E39 serije 5 mnogi pravijo, da je brezčasen in zato vedno zanimiv na pogled. Ta primerek najbolj športne iteracije serije 5 z leta 1999 to le še potrjuje, njegovo skoraj popolno vizualno in mehansko stanje pa ta status le še utrdi. Zunanjost je odeta v zanimiv odtenek Oxford Green Metallic barve, h kateri lepo pristojijo 18 palčna platišča deljenih dimenzij, obuta v pnevmatike Dunlop SP Sport širine 245 milimetrov spredaj in 275 milimetrov zadaj.

Na fotografijah in v opisu ni nobenega sledu o kakršnihkoli praskal ali udrtinah, v odličnem stanju pa izgledajo tudi vsi kromirani dodatki, vključno z značkami in prednjimi ledvičkami. Kako tudi ne saj je navkljub starosti, ta avtomobil v zadnjih 20 letih prevozil zgolj 35 tisoč kilometrov, več kot očitno pa se je zanj tudi odlično skrbelo kar potrjuje tudi celotna servisna zgodovina. Enaka zgodba je tudi v notranjosti, kjer prevladuje odlično ohranjeno Nappa usnje v barvi Heritage Caramel, v podobnem stanju pa so tudi leseni dodatki.

Tudi dodatne opreme ni malo, saj lahko na spisku najdemo panoramsko streho, mobilni telefon v sredinski konzoli, električno ledveno oporo, tempomat, navigacijo in celo TV z izmenjevalcem za 6 zgoščenk. Vse to pa ne pride poceni, saj se avtomobil na tej povezavi prodaja za skoraj 50 tisočakov! Zagotovo gre za enega lepših predstavnikov BMW E39 M5 a vseeno menite, da je vreden toliko denarja?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code