Večina predelovalcev se je v zadnjem času odpovedala starim M modelom in se osredotočila na novega, najmanjšega in najmlajšega člana družine M2. Pri 3D Design na odličnega M4 vsekakor še niso pozabili.

Pravzaprav so zanj razvili nekaj povsem novega. Nekaj kar se na trgu še ne pojavlja. Ustvarili so odbijač iz ogljikovih vlaken!

Japonski predelovalec je objavil kar nekaj fotografij svojega zadnjega osupljivega izdelka. BMW M4 v njihovi izvedbi namreč na sebi nosi v celoti iz ogljikovih vlaken izdelan sprednji in zadnji odbijač, ki hkrati ponuja tudi drugačno aerodinamiko kot originalni odbijači. Tako sprednji odbijač ni deležen le vizualne spremembe temveč tudi izboljšuje pretočnost zraka ter prihrani na teži avtomobila. Zadnji odbijač sedaj ponuja velikanski difuzor in dve dodatni zračni reži.

bmw-m4-3d-design-aero (15)

Na vrhu prtljažnih vrat je nameščen nov ter zelo opazen spojler, ki je bil prav tako narejen iz lahkih materialov, omogoča pa večjo potisno silo avtomobila proti tlom ter bistveno ne povečuje teže vozila. Kljub velikemu spojlerju je na koncu prtljažnih vrat nameščen še zelo majhen spojler, ki se ob prisotnosti večjega zdi nekoliko nepotreben. Kakorkoli, ugibamo, da je 3D Design le želel pokazati celoten paket dodatkov, ki jih ponujajo za BMW M4. S tem niso želeli namigovati, da morajo kupci na svojo M4 namestiti oba spojlerja.

3D Design pravi, da je sprednji odbijač kompatibilen tudi z BMW F80 M3, zadnji pa je na voljo le za BMW M4.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code