BMW Abu Dhabi ima v svojih razstavnih prostorih spet nekaj izjemno zanimivega. Gre za prenovljen BMW M4 Competition Package v posebnem barvnem odtenku programa BMW Individual - Atlantis Blue.

V notranjosti je M4 odet v Opal belo usnje h kateremu se izredno lepo podajo prefinjene bele lesene obloge s biserno belimi kromiranimi poudarki. Na črnih predelih armaturne plošče so beli kontrastni šivi, na volanskem obroču pa so šivi v tipičnih BMW M barvah.

Morda res ni najbolj agresiven primerek BMW M4 na trgu, pa vendar moramo pohvaliti končni izgled vozila in kreativnost lastnika, ki je uporabil program BMW Individual in izdelal zares edinstven avtomobil.

bmw-abudhabi-m4-individual (12)

Ta avtomobil seveda premore tudi Competition Package, kar pomeni, da 3,0-litrski TwinPower Turbo vrstni šestvaljnik ne premore le 431 konjskih moči, temveč kar 450 konjskih moči in 550 Nm navora. Zaradi dodatne moči do stotice pospeši 0,1 sekunde hitreje, magično mejo 100 km/h tako doseže v 4,0 sekunde.

Po zaslugi Competition Package ima M4 tudi M vzmetenje z novimi vzmetmi in blažilniki.  Spremenjeni so tudi vozni načini, obnašanje diferenciala in sistema DSC (Dynamic Stability Control).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code