Londonske ulice so znane po prikazovanju najboljših in najbolj istopajočih avtomobilov na svetu, med njimi pase znajde tudi marsikateri Bavarec. Hamannova predelava Mi5Sion je nedvomno ena tistih, ki človeku ostanejo v spominu.

BMW M5, opremljen z Mi5Sion Hamann paketom aerodinamike je bil opažen v Londonu, kjer ga je v fotografski objektiv ujel uporabnik Autogespot.nl.
Glavno mesto Združenega kraljestva je kot avtošov v gibanju, med avtomobili, ki izstopajo iz množice pa se znajdejo tudi takšni, nekoliko nenavadni primerki. Med njimi je nedvomno tudi BMW M5 F10 z dubajskimi registrskimi tablicami, ki je poleg vpijoče barve do zob oborežen z dodatki karoserije.

hamann-mi5sion (3)

Verjetno je takšna predelava bolj po okusu arabskih bogatašev, vendar vse skupaj izgleda enostavno preveč “natrpano”. Najbolj se to opazi v zadnjem delu, kjer v difuzorju prostor našle tri izpušne cevi. Prtljažni spojler in ekstremno razširjeni blatniki bi morda bolje delovali s kakšno temnejšo barvo karoserije, ves okus pa se konča pri nenavadnih ledvičkah in LED dnevnih lučeh. Hamann je svoj paket zunanjosti prvič predstavil dve leti nazaj, skupaj naj bi bilo predelanih le deset vozil za ceno 235.000,00 dolarjev, oziroma 214 tisoč evrov.

 

Fotograf: Autogespot.nl

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code