Kaj je lahko lepšega kot brezskrbno uživanje v čudovitem sončnem dnevu? Uživanje v čudovitem sončnem dnevu v udobju usnjenih športnih sedežev v še lepšem BMW M4 letalskega velikana Petra Podlunška!

In prav tega smo bili deležni na včerajšnji gorski hitrostni dirki v Lučinah. Na povabilo BMW Slovenija in ekipe Petra Podlunška (PP37), ki je v Murski Soboti nedavno prejel čudovit primerek BMWja M4, smo se včeraj odpravili na trening za današnje gorske hitrostne dirke (GHD) v Lučinah. S testnim 425d Gran Coupe smo se tako odpravili na start že tradicionalne dirke. Po prejemu novinarske akreditacije smo bili nared za akcijo. V nestrpnem pričakovanju smo le dočakali v oči padajoč primerek M4, ki je na dirki zadolžen za zelo častno nalogo; biti predtekmovalno vozilo (pre-competition vehicle) na GHD.

BMWBLOG - GHD Lucine - BMW M4 Competition - Peter Podlunsek PP37 (8)

Seveda se nismo mogli upreti neposredni primerjavi z elegantnim Gran Coupejem, ki je ob nabitem M4 izgledal prav pobožen. M4 namreč z veseljem pokaže svoje mišice. Mišice pa niso vidne le navzven. Ta primerek je namreč opremljen s Competition Package, kar pomeni, da prejme nova lahka platišča, odlične keramične zavore, M Performance izpušni sistem in posledično kar 450 konjskih moči (19 KM več kot običajen M4). V barvah ekipe PP37 pa je še neverjetno vpadljiv in resnično agresiven.

BMWBLOG - GHD Lucine - BMW M4 Competition - Peter Podlunsek PP37 (21)

No, seveda pa nas ekipa PP37 in BMW Slovenija niso pustili praznih rok. Čast smo imeli sesti in se po progi zapeljati z BMW M4 Competition Package, ki se na takšni progi obnese in znajde več kot odlično. Vožnja je bila polna adrenalina, visokih obratov in užitka v vožnji skozi zavoje. Seveda ste vabljeni, da si celotno vožnjo ogledate na spodnjem posnetku, ki smo ga ekskluzivno pripravili samo za vas.

No, to pa še ni vse. V septembru nas spet čaka sodelovanje z ekipo Petra Podlunška, kjer bomo pripravili še večje presenečenje in najbolj divjo izkušnjo v Sloveniji. Mi se že zelo veselimo!

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili tako ekipi Petra Podlunška (PP37) kot seveda tudi BMW Slovenija, ki je celotno izkušnjo tudi omogočilo. Za takšne trenutke se živi!

 

 

Fotograf: Dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code