BMW iX3 je prejel klasično bavarsko obravnavo in poleg standardnega paketa M Sport tudi večjo prednjo masko.

Dve leti po predstavitvi je električni športni terenec BMW iX3 doživel prenovo. Posodobitve so strogo vizualne in se začnejo na prednji strani. BMW iX3 bo prejel spremenjeno zasnovo žarometov, ki so za 10 milimetrov tanjši kot pri modelu, ki odhaja. Spremembe je doživela tudi ledvična rešetka, ki je zdaj večja in ima enodelni okvir. Ledvička je kromirana z bisernim učinkom z nekaj modrimi poudarki na zunanjih robovih. Lamele so zdaj v skladu z drugimi modeli BMW in imajo mrežasti vzorec.

Poleg tega je BMW iX3 zdaj standardno opremljen s paketom M Sport. Tako ima iX3 zdaj večji dovod zraka z desetstopenjsko kontrolo aktivne zračne lopute za hlajenje pogonskega sklopa in zavor. Spredaj so ‘zračne zavese’ zdaj v obliki črke L in okrašene z več modrimi poudarki. Zračniki prav tako izhajajo iz modelov M. Zadaj iX3 izstopa s tankimi zadnjimi lučmi in rahlo spremenjenim difuzorjem. Standardno so vgrajena 19-palčna platišča, na voljo pa je tudi dodaten komplet aero 20-palčnih M platišč. To je mogoče naročiti v Jet Black črni barvi.

Osveženi oblikovalski elementi se nadaljujejo tudi v notranjosti. Športni sedeži so zdaj standardni, prav tako BMW Live Cockpit Professional z 12,3-palčnim zaslonom. Modri ​​poudarki so še vedno vidni okoli gumba Start/Stop in prestavne ročice. Kar zadeva vrhunske materiale, lahko naročite BMW iX3 z usnjem Vernasca v Mocha, Oyster ali črni barvi z modrimi šivi. Če se gibate na trajnostno stran, je oblazinjenje Sensatec v črni ali konjak na voljo kot standardna možnost. Ker je paket M Sport že standarden, bodo kupci dobili tudi oblogo in notranjo opremo v Anthracite barvi z Aluminum Rhombicle zaključki. Na voljo pa so še tri dodatne možnosti zaključkov.

V to prenovo sta vključeni dve liniji opreme. Linija “Inspiring” z večino že omenjenih standardnih funkcij in paket “Impressive”, ki dodaja 20-palčna platišča, akustično zasteklitev za stekla vhodnih vrat, usnje Vernasca, BMW Gesture Control in še veliko več. V paket so vključeni tudi BMW IconicSounds. Hans Zimmer in Renzo Vitale sta za ta iX3 sestavila tudi akustično melodijo za sistem Start/Stop.

Kapaciteta baterije ali izhodna moč se ne spreminjata. Tako nov BMW iX3 še vedno nudi 286-»konjskih« moči in 400 Nm navora. Zmogljivost baterije ostaja pri 80 kWh bruto in 74 kWh neto. Doseg WLTP za iX3 je ocenjen na 460 kilometrov. Proizvodnja prenovljenega BMW iX3 se bo začela septembra letos v tovarni Shenyang na Kitajskem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code