Potem, ko smo F90 M5 videli že v skorajda vseh barvnih odtenkih, vam danes predstavljamo še Sakhir Orange barvni odtenek.

BMW F90 M5 je že vse od predstavitve na voljo v različnih barvnih odtenkih, pri znamki pa so obljubili, da bodo čez čas barve še zagotovo dodajali. Osnovne barve so sprva sestavljale naslednje barve; Alpine belo, Sapphire metalik črno, Singapore metalik srebrno, Snapper Rocks metalik modro, Marina Bay metalik modro, Donington sivo metalik in Bluestone metalik modro. V sklopu dodatne Individual opreme lahko kupci novega M5 izbirajo tudi med Azurite črno metalik, Quartz barvo šampanjca, Almadine rjavo metalik, Rhodonite srebrno metalik, Frozen Marina Bay modro, Pure Metal srebrno in Frozen Dark Silver.

Danes pa vam predstavljamo prvi primerek BMW F90 M5 v posebni Sakhir Orange barvi. Kot kaže se lahko ta barva izbere kljub temu, da ni na voljo v sklopu redne ponudbe. Po našem mnenju bo barva zagotovo poskrbela za številne poglede mimoidočih, saj je F90 M5 z njo vsekakor izjemno atraktiven avtomobil.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code