Dandanes ima bavarska znamka v ponudbi ogromno različnih modelov, ampak takih izvedenk skorajda zagotovo nikoli ne bomo videli na cesti.

O prenovljeni seriji sedem se mnenja o zunanjem oblikovanju krešejo. Velikem številu ljudi so namreč sprednje ledvičke pri zadnjih najnovejših modelih bavarske znamke nekoliko prevelike. Trenutno najmočnejša izvedenka, ki si jo lahko zaželite je M760Li xDrive. Le-ta tudi v prenovljeni izvedenki razvije sicer nekoliko manj kot prej, ampak 585 konjskih moči in 850 nevtonmetrov navora je še vedno ogromno. Torej gre za veliko, hitro in prestižno limuzino. Točno to, kar v takem segmentu tudi pričakujemo od premijske znamke kot je BMW. Na spletu smo zasledili nekaj računalniških skic, ki so delo znanega dizajnerja z imenom Aksyonov Nikita. Tako si lahko predstavljamo, kako bi izgledala izvedenka M7 (v modri barvi), serija 7 kot Cabrio (v rdeči barvi) in Touring (v temnejši modri barvi), ter serija 7 v Individual opremi (v beli barvi). V črni barvi pa svojo pozornost zagotavlja tudi dvovratna izvedenka. Vse omenjenih izvedenk skoraj zagotovo ne bomo dočakali, najbolj verjetna je Cabrio izvedenka, ki bi lahko tekmovala z Mercedes-Benz razredom S. 

Priznati moramo, da nam je Cabrio izvedenka dejansko zelo všeč. Nič ne bi imeli proti, če bi kot taka zapeljala v proizvodnjo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code