BMW Motorsport odpira novo poglavje GT tekmovanj. Do sedaj uporabljenega, BMW Z4 GT3 bo namreč leta 2016 zamenjal na “autobahn bomber” Coupeju osnovan M6 GT3. Razvoj vozila je že v polnem zagonu, prve testne vožnje pa lahko pričakujemo že v prvem četrtletju prihodnje leto. Kupcem bo M6 GT3 na voljo že konec leta 2015, kar […]

BMW Motorsport odpira novo poglavje GT tekmovanj. Do sedaj uporabljenega, BMW Z4 GT3 bo namreč leta 2016 zamenjal na “autobahn bomber” Coupeju osnovan M6 GT3. Razvoj vozila je že v polnem zagonu, prve testne vožnje pa lahko pričakujemo že v prvem četrtletju prihodnje leto. Kupcem bo M6 GT3 na voljo že konec leta 2015, kar jim bo zagotovilo dovolj časa, da se pripravijo na sezono 2016.

bmw-m6-gt3 (1)

Srce šestke GT3 je 4,4-litrski BMW M TwinPower turbo 8-valjni bencinski motor, ki je podoben tistemu, ki ga uporablja standardni M6. Spremenjen je le po nekaj modifikacijah za dirkanje. Šasija je optimizirana za specifične zahteve dirkališča, poudarek pa je predvsem na najsodobnejših dodatkih. Sem spada dirkalni menjalnik, ABS in elektronika. Tudi tokrat BMW Motorsport ne bo pozabil na varnost, zanesljivost in cenovno dostopno vzdrževanje. S tem bodo zagotovili, da stranke lahko uživajo v svojih jeklenih konjičkih na najvišjem nivoju, brez nepredstavljivih finančnih obremenitev. Veselimo se torej prihodnjega leta, ko bo M6 GT3 prvič stopil iz proizvodne linije.

bmw-m6- gt3(2)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code