München. Modelno leto 2015 napoveduje vrsto prenov in prihod na trg posebnega modela K 1300 S Motorsport, ki bo dopolnil program BMW Motorrad. Modeli se lahko v novi konfiguraciji naročijo pri vseh pooblaščenih trgovcih z vozili BMW Motorrad od avgusta 2014. Športni potovalni motocikel s kvalitetami premagovanj dolgih razdalj in udobja ter vrhunske vozne dinamike in […]

München. Modelno leto 2015 napoveduje vrsto prenov in prihod na trg posebnega modela K 1300 S Motorsport, ki bo dopolnil program BMW Motorrad. Modeli se lahko v novi konfiguraciji naročijo pri vseh pooblaščenih trgovcih z vozili BMW Motorrad od avgusta 2014.

Športni potovalni motocikel s kvalitetami premagovanj dolgih razdalj in udobja ter vrhunske vozne dinamike in varnosti – to so že leta izvrstne prednosti BMW K 1300 S. Z ekskluzivnim posebnim modelom K 1300 S Motorsport, BMW Motorrad zdaj namenoma poudarja dinamičen značaj tega popularnega športno-potovalnega motornega kolesa.

BMW K 1300 S Motorsport 2015 01 (4)

Motorsport poudarja svoj atletski duh z novim barvnim konceptom v barvnih odtenkih BMW Motorsport: kovinski Black Storm, Light White in kovinski Lupine Blue v kombinaciji z rdečimi okrasnimi črtami. Črn spojler motorja in zatemnjeno vetrobransko steklo ustvarjata fascinanten kontrast.

070414-2015-bmw-k1300s-11

 Pri odražanju svojih športnih teženj je K 1300 S prav tako opremljen s kolesi HP za izpopolnjene vozne lastnosti, zadnjim glušnikom Akrapovič in oporami za noge HP za voznika ter sopotnika.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code