Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija 8 / RAZKRITO: To je novi in težko pričakovani BMW serije 8!
BMW 8 series - LEAKED

RAZKRITO: To je novi in težko pričakovani BMW serije 8!


BMW navdušenci smo nestrpno čakali na vrnitev BMW serije 8 že od predstavitve koncepta, ki se je začel z neverjetnim dizajnom. In današnje razkritje je kot drugi Božič, saj je prihajajoča serija 8 pravkar zagledala luč sveta pred uradno predstavitvijo!

Na fotografijah, objavljenih na Facebooku, lahko vidimo BMW serijo 8 v delavnici, popolnoma odkrito. Obstajata le dve sliki, ena od spredaj in ena od zadaj  in skoraj zagotovo verjamemo, da je to proizvodna serija 8 coupe! Sprednji konec je nizek, dolg in agresiven, z jeznimi žarometi in ogromnimi rešetkami. Zdi se, da tudi ima paket M Sport, saj je spodnji sprednji del agresiven in ima velike reže za zajem zraka.

BMW 8 series - LEAKEDZadnji del serije 8 je izjemno širok in na prvi pogled nenavaden. Široke zadnje luči v obliki “L-Shape” v tehnologiji OLED? Nadvse možno!  Izgledajo dobro, še posebej zato, ker zavijejo okrog zadnjega dela avtomobila! Prav tako ima navpične zračne odprtine na vsaki strani zadaj. Spodaj pa lahko vidimo pravokotne izpušne cevi. Ampak najboljši del serije 8 pa je, da so njegov zadek tako močno poudarjen in seriji 8 dajo resnični mišičasti izgled, zaradi česar je videti kot pravi športni avtomobil.

Na slikah tudi vidimo, da je omenjena serija 8 z oznako 850i, kar pomeni, da ima športnik 4,4-litrski V8 motor z dvojnim puhalom. Torej, to ni popolni BMW M8, vendar še vedno izgleda športno in agresivno, kar dokazuje, da serija 8 ne bo le velik razkošni Coupe. BMW trdi, da bo to resnično športen avto in se zdi, da njegov stil to prikazuje. Seveda komaj čakamo uradno predstavitev, pa vi?

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×