Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / Serija 1 / Tudi grdi raček je lepši z Vossen platišči
vossen-f20-1 (10)

Tudi grdi raček je lepši z Vossen platišči


Letos prejeli Facelift različico, ki je pravi balzam za oči v primerjavi z originalnim F20 modelom. Kombilimuzina je nedvomno oddajala občutek vstopnega modela, ki je s sprednjo masko oddajala manj agresiven izgled od večjih bratov.

Čeprav je bila F20 serija 1 precej posebnega izgleda pa ji to ni preprečilo doseči izjemnega uspeha. Dostopne cene in uporabnost modela so bavarca naredile izjemno priljubljenega do današnjega dne. Značilni pogon na zadnji kolesni par in užitek v vožnji sta povzročila, da je bilo v desetletju prodanih več kot dva milijona enot, delež teh se je v relativno visokih številkah znašel tudi na slovenskih cestah.

vossen-f20-1 (5)

Da dokažemo, da tudi grdi raček lahko izgleda boljše z nekaj spremembami nas v spodnji galeriji očara krvavo rdeč primerek, ki na sebi nosi Vossen CVT platišča, katerih izdelava je zelo unikatna. Lahka zasnova CVT platišč zahteva izdelavo s pomočji štirih kalupov namesto tipičnega enega ali dveh za standardno lito obutev.

CVT model uporablja nekonvencionalno zasnovo, ki ga ločuje od skoraj vsega, kar na cesti. Na voljo je v Gloss Grafit in Metallic Gloss srebrni barvi, ustvarjen izključno za vsak model posebej.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×