AC Schnitzer je ravnokar predstavil svoj tuning program za povsem novo serijo 1, s katerim cilja na tiste kupce, ki si na svoji premium kombilimuzini želijo nekaj več.

Nemški tuner je tako že začel s prodajo svojih dodatkov, za javnost pa so jih povsem po njihovo razkrili na najzmogljivejši različici M135i, čeprav je enake dodatke moč dobiti tudi za šibkejše različice. Glavne novosti so strešni spojler ter značilna 19 palčna AC1 AC Schnitzer platišča, obuta v pnevmatike širine 225 milimetrov. Poleg tega kupcem ponujajo še nižje, športne vzmeti, ki avtomobil znižajo med 25 in 35 milimetrov, odvisno ali je le ta že tovarniško opremljen z nižjim M Sport vzmetenjem.

Zunanji videz zaključujejo njihovi zaključki izpušnih cevi, ki si jih lahko omislite v krom ali črni barvi, ponujajo pa vam seveda tudi nekaj različnih rešitev za celotni izpušni sistem. V notranjosti je sprememb precej manj, saj ponujajo le nekaj dodatkov iz aluminija, kot so obvolanske prestavne ročice, stopalke in držalo za ključ.

Morda se vam za AC Schnitzer vse to zdi nekoliko preveč umirjeno in prav imate. Kasneje bodo namreč ponudili kompletni tuning paket za BMW F40 serije 1. Zunaj bomo tako lahko opazili še njihov prednji podaljšek odbijača in strešni spojler (za avtomobile, ki tovarniško niso opremljeni z M Sport paketom), na voljo pa bo tudi športni dušilec z dvema zaključkoma izpušnih cevi v barvah Sport Carbon, Sport ali Sport Black. Poleg tega bo za različico M135i na voljo še 30 milimetrov nižji set vzmeti ter predelava motorne elektronike, ki b o poskrbela za zajeten prirastek moči.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code