Do tega trenutka na trgu še ni bilo tako veliko luksuznih visokozmogljivih limuzin. Na razpolago je vse od malih športnikov kot je M140i pa do velikih presežnikov kot je M760Li. Trg ponuja vozila, ki ustrezajo prav vsem svetovnim kupcem.

Med najbolj vznemirljive modele na trgu v zadnjem času štejemo prav Alfo Romeo Giulio Quadrifoglio. Poganja jo motor, ki ga je prav za to vozilo razvil Ferrari, sedi pa na eni najboljših šasij v svojem razredu in prav s to kombinacijo je Giulia oznanila mogočno vrnitev na trg. A poraja se vprašanje; lahko Alfa Romeo Giulia QV resnično prekosi legendi kot sta BMW M3 in Mercedes-AMG C63 S?

bmw-m3-alfa-romeo-giulia-qv-mercedes-amg-c63-s (3)

Novinarska hiša CarWow iz Anglije si je kot izziv postavila prav to vprašanje in ga na veliko veselje vseh tudi razrešila oz. nanj odgovorila. Zbrali so vsa tri vozila (Mercedes je namesto limuzine žal kupe, a rezultat ne bi smel biti pretirano drugačen) in z njimi izvedli nekaj testo kjer so jih postavili ob bok.

Kot se spodobi se primerjava prične s štartom iz mesta, kjer 510 konjskih moči iz 2,9-litrskega šestvaljnika z dvema turbinama v Giulii pokaže mišice nemškima rivaloma. Prav tako se Alfa izkaže pri pospeševanju med vožnjo.

bmw-m3-alfa-romeo-giulia-qv-mercedes-amg-c63-s (1)

Kako se med vsemi tremi izkaže Alfa Romeo in kako BMW M3? Odgovor najdete v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code