Si tako prestižno vozilo kot je ta Rolls-Royce sploh predstavljate v takšni atraktivni barvi, ki močno izstopa od drugih?

Java Green barva zunanjosti si je ime in prepoznavnost ustvarila na primerkih BMW vozil šele v zadnjih letih, večinoma na vozilih iz salona Abu Dhabi. A vse bolj pogosto se dogaja, da jo vidimo tudi na vozilih drugih proizvajalcev. Danes vam v tej barvi predstavljamo Rolls-Royce Wraith Black Badge, ki ima prevoženih le slabih 18 kilometrov. Black Badge različica pomeni, da ima na zunanjosti nameščenih nekaj črnih elementov, ki v tem primeru zagotavljajo izrazit kontrast z barvo Java Green zunanjosti. Sicer pa Black Badge zagotavlja tudi nekoliko zmogljivejši motor in izboljšano vzmetenje.

BMWBLOG-rolls-royce-wraith-java-green- (10)

Primerki te različice se lahko pohvalijo tudi z uporabo karbonskih vlaken in atraktivnih aluminijastih platišč. 6,6-litrski V12 bencinski motor v tej različici razvije 623 konjskih moči in hitrejši osem-stopenjski samodejni menjalnik, ki je tudi nekoliko bolj odziven s pomočjo bolj odzivnega pedala za plin. Inženirji so se posvetili tudi izboljšavi podvozja in tako razvili napredno zračno vzmetenje, ki naj bi poleg udobja zagotavljalo tudi zvrhano mero vozniške dinamike. Točno ta primerek je sicer na voljo pri prodajalcu, ki se ukvarja z le najbolj prestižnimi vozili v San Diegu, vaš pa je lahko za 411,825 ameriških dolarjev oziroma 341,34 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code