Se še spomnite, ko je na letošnjem ženevskem avto salonu Mansory presenetil vse s kopico svojih predelanih avtomobilov? Eden izmed njih je sedaj na prodaj in ni poceni.

Ta avtomobil ni nihče drug kot Rolls Royce Cullinan Billionaire. Kot že samo ime pove je namenjen milijarderjem, skupno pa bo narejenih samo 13 primerkov, kar bo kupcem zagotovilo ekskluzivnost. Točno ta primerek je sicer na prodaj s strani trgovca Hollmann, ki se ukvarja s prodajo najbolj ekskluzivnih avtomobilov na svetu, vključno s še nekaj ostalimi Mansoryevimi avtomobili, cena pa znaša vrtoglavih 650 tisočakov.

V primerjavi s standardnim Rolls Royce Cullinanom, ki že v osnovi ni ravno poceni saj stane 290 tisočakov, to predstavlja več kot dvo kratnik začetne cene. Za ta denar seveda dobite enega najbolj luksuznih avtomobilov pa vendar še vedno menimo, da tolikšno ceno težko upravičijo drugače kot z ekskluzivnostjo.

Mansory je avtomobilu sicer dodal t.i. ‘widebody bodykit’, ki avtomobil razširi in ga tako naredi še bolj impozantnega, dobil pa je še po meri narejen pokrov motorja, športni izpušni sistem, nižje vzmetenje in kar 24 palčna platišča. Tako kot primerek, ki je bil postavljen na ogled v Ženevi, ima tudi ta dvobarvno zunanjost, kjer kombinira mat črno in mat sivo barvo zunanjosti, v kabini pa dominira svetlo bež usnje s svetlečimi črnimi dodatki, ki ustvarijo ultimativni občutek luksuza.

Vir: Hollmann

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code