BMW vajenci v Munchnu, so predstavili svojo vizijo za brezskrbne avanturiste.

Obiskovalci dnevov BMW Motorrad lahko poleg ostalih motorističnih novosti pričakujejo tudi unikatni poltovornjak BMW X7, ki so ga ustvarili vajenci BMW tovarne v Munchnu. Pick up je seveda baziran na najbolj BMW X7, kar pa pomeni veliko udobja in luksuza. Za pogon skrbi 3.0 litrski bencinski šestvaljnik iz različice BMW X7 xDrive40i, ki razvija 340 konjskih moči in lepo združuje moderen pogonski sklop z inovativnim dizajnom pet sedežnega pickupa.

Nakladalno površino zadaj po večini krasi ročno obdelan poliran les, nastavljivo zračno vzmetenje pa skrbi za lažje nakladanje in razkladanje vašega motocikla BMW F850 GS, ki ga s prototipom prav prikladno lahko prevažate naokoli. Za luksuzno kabino, namenjeno petim potnikom, je namreč do 200cm dolg in zelo uporaben keson.

V primerjavi s standardnim BMW X7 so ob uporabi s karbonom ojačane plastike, navkljub 10 centimetrov daljši karoseriji, uspeli celo zmanjšati težo vozila in to za kar 200 kilogramov. V primeru, da se odpravite na avanturo z vašim GS-om, praktično ne bo razlike v primerjavi s standardnim BMW X7, obenem pa boste lepo združili nepremagljivi dvojec. Oba namreč združujeta odlične sposobnosti vožnje na dolge razdalje s presenetljivimi terenskimi sposobnostmi in tudi suvereno dinamično vožnjo. Serijska proizvodnja sicer ni predvidena, saj taki projekti služijo zgolj za trening in učenje mladih, ki še razvijajo svoj talent. Takih BMW v devetih različnih državah namreč uči skoraj 5.000.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code