BMW z dvema novima različicama priljubljenega modela X5 in X6 razvaja z več opreme in ekskluzivnimi lastnostmi.

BMW je predstavil dve ekskluzivni različici za športnega terenca X5 in X6. BMW X5 Special Edition predstavlja M Sport paket in Dakota usnjeno oblazinjenje v notranjosti, vključujoč ogrevane sprednje sedeže. Kupci lahko izberejo tudi kombinacijo alkantare in usnja z M oznakami brez doplačila, za doplačilo pa je na voljo pet različnih barv kvalitetnega Merino usnja.

BMW X5 se v tej različici ponaša tudi z zaščito vetrobranskega stekla proti UV žarkom (soncem) in multifunkcijskim instrumentalnim zaslonom (le-ta ni na voljo za različico xDrive40e iPerformance). Prav vse različice BMW X5 so na voljo s tem paketom, izključena je le različica M50d.

BMWBLOG-BMW-X5-X6-Editions-01 (5)

Long Beach Blue metalik barva zunanjosti in dekorativni elementi notranjosti iz ogljikovih vlaken so ekskluzivni elementi M Sport Edition paketa za kupejevskega X6. Kupci lahko izberejo tudi Carbon Black ali Mineral White metalik barvo zunanjosti, sicer pa opazimo dodatke M Sport paketa in 20-palčna M aluminijasta platišča z ”runflat” pnevmatikami. Za doplačilo si lahko kupci izberejo 21-palčna aluminijasta platišča. S tem paketom so na voljo vsi motorji, tudi tu pa najdemo različico M50d, ki s tem paketom ni dobavljiva. Obe ekskluzivni različici bosta na voljo od decembra letošnjega leta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code