Priljubljena športna terenca BMW X5 in X6 bosta prejela nadgradnje v zanimivi omejeni seriji.

BMW X5 in BMW X6 Black Vermilion bosta letos prišla na trg z osupljivo kombinacijo črne in rdeče barve. Dvojne »ledvičke« imajo rdeče rešetke, ki ustvarjajo učinkovit kontrast posebni kovinski barvi BMW Individual Frozen Black. Pri BMW X6 Black Vermilion so rdeče ledvične letvice povezane s funkcijo Iconic Glow. M žarometi Shadow Line z lasersko lučjo BMW, vključno s poudarjeno osvetlitvijo z modrim podpisom X, dopolnjujejo značilen videz sprednjega dela.

Druge standardne funkcije vključujejo »M high gloss Shadow Line« z dodatnimi opcijami, skupaj z 22-palčnimi Orbit Gray lahkimi platišči z dvojnimi kraki. Za ta paket pa je edinstven komplet rdečih zavornih čeljusti M Sport.

BMW Individual znotraj kabine

Notranjost različic BMW X5 in BMW X6 Black Vermilion vključuje strešno oblogo M Alcantara Anthracite. Fino oblikovan logotip Edition na pokrovu držala za pijačo v klavirsko črnem zaključku BMW Individual poudarja ekskluzivnost omejenega modela. Z eno besedo – detajli. Ročica za upravljanje samodejnega menjalnika in Start/Stop gumb ter notranja obloga BMW Individual iz plemenitega lesa Fineline Black z aluminijastimi vložki zagotavljajo dodatne prefinjene poudarke.

Črno-rdeča tematika se nadaljuje z BMW Individual v celoti usnjeno oblogo Merino Black, ki je okrepljena s posebnimi rdečimi kontrastnimi šivi na vozniškem ter sovoznikovem sedežu. V notranjosti BMW X5 Black Vermilion so rdeči poudarki tudi na zadnjih sedežih. Prav tako so obrobe na prednjih in zadnjih talnih preprogah zaključene z rdečo barvo.

Vsi trije modeli so na prodaj z vsemi motorji, ki so na voljo za vsak njihov originalni model. Dve posebni izdaji Black Vermilion lahko naročite že danes, začetek dejanske prodaje na evropskem trgu pa se začne avgusta 2021. Cene v Nemčiji se začnejo pri 93.200 EUR za BMW X5 Black Vermilion in 100.700 EUR za BMW X6 Black Vermilion.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code