Chris Harris je preveril, kako “drsi” BMW M3 30 Jahre…fenomenalno!

0
Že kar precej časa je minilo odkar je izšla zadnja sezona serije Top Gear in izvedeli smo, da se s tem poslavlja voditelj Matt LeBlanc.

Zaradi velike zasedenosti in premalo posvečenega časa svoji družini se je Matt LeBlanc odločil zapustiti svetovno najbolj gledano avtomobilistično oddajo Top Gear. Na srečo sta kot voditelja še vedno ostala Chris Harris in Rory Reid, ki počneta različne vragolije z avtomobili. Pri Top Gear so nas želeli spomniti na to in zato so objavili posnetek Extra Gear, ki prikazuje kako Chris Harris divja in drsi skozi zavoje z BMW F80 M3 30 Jahre.

Za vse, ki ne veste; BMW M3 30 Jahre je bil narejen z namenom obeležitve 30. obletnice modela M3. Res je, da se sliši zelo vznemirljivo, a gre v resnici le za BMW M3 s paketom Competition (450 konjskih moči), ki je prejel zanimive nove sedeže in modro črto na volanskem obroču. Seveda pa to ne pomeni, da je avtomobil slab, saj je BMW M3 Competition Package vozniško odličen avtomobil. To seveda potrdi tudi Chris Harris.

Na posnetku vidimo, kako Chris Harris odide na znano Top Gear stezo, kjer pošteno raztegne noge omenjenega M3 30 Jahre. Skoraj vsak zavoj je seveda odpeljal z elegantnim drsenjem. Med vožnjo tudi pohvali avtomobil in pove, da je sam zelo navdušen nad avtomobilom. Mnogi novinarji kritizirajo F80 M3, Chris Harris pa pravi, da je po njegovem mnenju to najboljši M3 do sedaj. Že res, da je avtomobil zares dober, vendar si ne bi upali trditi, da je zares najboljši do sedaj.

Kakorkoli, vsekakor pa ima prav, da je njegova šasija fenomenalna. Drsenje se zelo preprosto nadzoruje le z desno nogo, vsestransko uporaben M3 pa je lahko tudi zelo podivjan avtomobil za prave huligane.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code