Na voljo v zelo omejenem časovnem obdobju - BMW 1M do današnjega dne predstavlja enega bolj zaželjenih bavarcev, katerega vrednost se z leti le viša. Baby M je bil na voljo v le treh barvah, Alpine White, Valencia Orange in Black Sapphire, in čeprav je oranžna prva izbira mnogih, tudi Alpine White izgleda odlično.

Naslednji beli lepotec predstavlja enega izmed 740 enot, ki so bile na voljo v ZDA. N54 3.0-litrska motorna enota z izhodno močjo 340 konjskih moči in 450 Nm maksimalnega navora je začuda predstavljala konkurenčne hitrostne številke kot E92 M3. Preseganje meja zmogljivosti je seveda vrlina poprodajnih podjetij in distributorjev, kot je European Auto Source. Tokrat je lastnik Alpine White 1M z njihovo pomočjo prejel Gruppe M zračne filtre, Evolution Racewerks sesalne cevi, Forge Intercooler in seveda Akrapovičev izpušni sistem s cevmi brez katalizatorja in PTF Cobb Accessport V3 remapiranjem.

bmw-e82-1m-eas (9)

Seveda brez posodobljene obutve ni šlo: Brembo Big Brake paket se do natankosti prilega 19-palčnim BBS FI platiščem, ki so obdana z Michelin pnevmatikami. Da se bo divja enka odlično obnesla tudi na dirkališču, je opremljena z Ohlins Road and Track adaptivnim vzmetenjem, končni izdelek srečnega lastnika pa si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: EAS

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code