BMW serije 8 Gran Coupe velja za najlepšega BMW-ja v trenutni ponudbi, v Frankfurtu pa so na ogled postavili izjemno zanimivo barvno kombinacijo, ki to domnevo le še potrdi.

Na letošnjem avtomobilskem salonu v Frankfurtu, je BMW na ogled postavil tudi svojega novega ‘manekena’ v obliki BMW M850i Gran Coupe. Morda avtomobil še bolj izstopa ravno zaradi Pure Metal Silver barve, ki avtomobilu odlično pristoji, še posebej pa se ujame z zanimivimi in hkrati ogromnimi platišči. Morda je barvna kombinacija v notranjosti nekoliko manj posrečena, saj bi taki zunanji barvi bolj pristajala temnejša notranjost, pa vendar avtomobil vseeno izgleda neverjetno.

BMW serije 8 Gran Coupe, je resnično eden izmed najlepših in najbolj elegantnih avtomobilov znamke BMW zadnjega desetletja, ki združuje elegantne privlačne linije in tisto ‘moško’ mišičasto podobo. BMW serije 8 Gran Coupe je praktično edini predstavnik tega segmenta, ki ima za osnovo pravega coupeja in ne limuzine, kar ima za posledico boljšo lego na cesti in lepše obline. Tudi prostora v drugi vrsti mnogo več kot pri BMW seriji 6 Gran Coupe, kar pomeni, da bodo štirje potniki v njem z lahkoto premagovali izjemne razdalje.

Morda za nekoliko hitrejše premagovanje izjemnih razdalj je najbolj primerna ravno razstavljena različica M850i, ki pod pokrovom motorja skriva pravo pošast. 4.4 litrski osemvaljnik namreč razvije 530 konjskih moči in kar 750 Nm navora. Pogon je preko osem stopenjskega avtomatskega menjalnika speljan na vsa štiri kolesa, kar omogoča izjemen pospešek do stotice, ki mine v vsega 3,7 sekunde. Končna hitrost je elektronsko omejena na klasičnih 250 kilometrov na uro, brez blokade, pa bi avtomobil zmogel še mnogo več. Kaj pravite, je to najlepši BMW zadnjega desetletja, ali ste večji pristaš novih, čedalje večjih ledvičk?

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code