BMW serije 8 je že sam po sebi prava paša za oči, ko si ga stranka še dodatno individualizira pa nastane nekaj izjemnega.

Serija 8 ne potrebuje posebne barve in platišč, da bi izgledala posebno, pa vendar se vedno najdejo stranke, ki si želijo še več in se s tem oddaljiti od vseh ostalih. En način je seveda BMW individual linija, ki ponuja širok nabor različnih barv in dodatkov za avtomobile, druga možnost pa so t.i. aftermarket platišča.

No ta primerek iz nemškega prodajalca Cuntz Speyer Neustadt ima oboje. Individualna barva Frozen Dark Silver je zadetek v polno, črna 21 palčna platišča Evo Black nemškega tunerja Hamann pa so še tista zadnja pika na i temu BMW M850i. Dodatno lahko na avtomobilu vidimo še BMW individual High Gloss Shadow line paket, M karbonski zunanji paket in karbonsko streho.

Znotraj je opremljen z Individualnim črnim usnjem in poudarki v Ash Black Silver lesu, ki doda vozniku pravi občutek kvalitete in prestiža. Verjetno ni nihče presenečen nad tem, da vsa ta individualnost tudi precej stane. Že v Nemčiji je osnovna cena avtomobila 125.700€, k temu pa dodajte še 4.800€ za individualno barvo, 3.600€ za usnjeno notranjost, kar 6.900€ za Hamman platišča ter še okoli deset tisočakov ostale dodatne opreme in skupaj pridemo na kar 152.650€! Pa še to je cena v Nemčiji, v Sloveniji bi stal še mnogo več saj pri nas točno toliko (152.700€) stane osnovna različica modela M850i.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code