Štiri leta star Baby M, ki ga je v zadnjih mesecih "nadomestil" novi prišlek v obliki M2, je s pomočjo OK-Chiptuning prejel posodobitev, ki jo je po mnenju svojega lastnika očitno potreboval. Strup v majhni flaški je sicer že iz proizvodnega traku zapeljal z dovolj moči, brez dvoma pa vas bo naslednja predelava dodatno očarala.

Vam 340 konjskih moči in 450 Nm navora ni dovolj? Seveda nekaj več konjičkov pod pokrovom motorja nikoli ne škodi, z novincem, ki premore 30 KM in 15 Nm maksimalnega navora več, pa mora njegov vranje črn predhodnik pokazati, da še ni za odpis.

bmw-1m-ok-chiptunign (2)

Na pomoč mu je priskočil nemški OK-Chiptuning, ki je 3.0-litrskemu šestvaljniku omogočil 451 konjskih moči in kar 741 Nm navora – to pa ga postavlja celo pred popularna F80 M3 in F82 M4! Neverjetna zmogljivost kompaktnemu Coupeju omogoča neverjetne pospeške, vse to po zaslugi novega intercoolerja, Eisenmann izpušnega sistema, Sach Performance sklopke in čipiranja. V notranjosti je 1M prejel športni volanski obroč, ter BMW M Performance prestavno ročico in pedalke. M Performance navdih se nadaljuje tudi na zunanjosti, kjer črna zverinica prejme zadnji spojler, karbonske pokrove ogledal in črne ledvičke.

bmw-1m-ok-chiptunign (12)

Za klasični izgled je seveda najbolj pomembna obutev – 20-palčna Schmidt CC platišča, obdana z 245/30 in 295/25 pnevmatikami se prilegajo kot ulita, za znižanje pa poskrbi H&R monotube vzmetenje.

Vir: Tuningsuche.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code