Nedolgo po uradni predstavitvi prenovljene serije 5 in športnega različice M5, je BMW že predstavil M Perfromance dodatke, ki tistim z globokimi žepi še dodatno popestrijo videz in zmogljivosti tega monstruma.

Večina omenjenih dodatkov je seveda narejena iz lahkih karbonskih vlaken, če začnemo pri prednjem koncu pa najprej opazimo nov prednji podaljšek odbijača ter prednje ledvičke, ki so lahko bodisi v svetleči črni barvi ali pa v vzorcu karbonskih vlaken. Če nadaljujemo proti zadku najprej opazimo karbonske pokrove vzvratnih ogledal, zatem pa športne stranske pragove, ki jim lahko dodamo tudi vzdolžne nalepke v črni barvi z napisom M Performance.

Na zadku lahko najdemo nov difuzor, ki je poleg vzorca karbonskih vlaken lahko odet tudi v črno barvo, enako pa velja za zadnji lip spojler, ki je na voljo celo v dveh izvedbah. Za zaključek naj omenimo še kromirane ali karbonske zaključke izpušnih cevi, ter karbonski pokrovček za točenje goriva. Morda še najzanimivejša pri vizualnih dodatkih so M Performance platišča, kjer M5 in M5 Competition lahko opremite z ekskluzivnimi 20 palčnimi 863 M platišči v mat barvi Ferric Grey.

Tisti, ki ne daste toliko na izgled temveč vas bolj zanimajo zmogljivosti, se boste veselili novih M Performance zavornih ploščic in M Performance športnega vzmetenja, pri modelih M5 pa bo v notranjosti na voljo tudi ekslkuzivni ‘Pro’ volanski obroč. Večina teh dodatkov, še posebej vizualnih, bo na voljo tudi na običajni seriji 5, kjer bo na voljo še več kombinacij 19 in 20 palčnih platišč, pri dizelskih modelih pa bo na voljo tudi M Performance izpušni sistem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code