M Performance deli za novi BMW serije 2 Coupe so končno predstavljeni v polni luči.

Spredaj imate na novi seriji 2 (G42) na voljo nekaj delov iz ogljikovih vlaken, kot sta okvir maske in sprednji spojler. Ti deli iz ogljikovih vlaken se raztezajo ob straneh avtomobila in mu dajejo živahen videz tik pred zadnjimi kolesi in zadaj, kjer si lahko izberete tudi zadnji spojler in difuzor. Zanimivo je, da lahko ogledala v slogu M3 iz ogljikovih vlaken dobimo tudi pri seriji 2.

Fotografije, ki jih je Wolfgang Groeger-Meier ujel za BMWBLOG.com, dokazujejo, da obstaja dve različni verziji dvajset palčnih platišč: eno dvobarvno in eno črno; in ena 18-palčna platišča v črni barvi. Na slikah prikazan avtomobil ima obuta 20-palčna črna platišča in rdeče zavorne čeljusti. Na bokih avtomobila in celo na pokrovu motorja so na voljo črne črte.

V notranjosti je volanski obroč M Performance delno oblečen v alcantaro ter opremljen z rdečo črto na klasični zgornji poziciji. Prestavne ročice lahko dobite tudi iz ogljikovih vlaken. Debelo podprti športni sedeži imajo oznako M Performance, na naslonih seedež je prav tako alcantara, na hrbtni strani vzglavnikov pa nekaj dodatkov iz ogljikovih vlaken.

BMW uradno ni objavil delov M Performance za model G42 serije 2 Coupe, vendar zgodovina pravi, da bodo na voljo ob začetku prodaje.

Vir: Horatiu Boeriu, BMWBLOG.comFotograf: Wolfgang Groeger-Meiner

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code