Podjetje 3D design je bilo ustanovljeno že 1998, kjer so se najprej fokusirali na komponente vzmetenja, sedaj pa so znani predvsem po aerodinamičnih dodatkih za vozila znamke BMW.

3D Design je z veliko vnemo delal v smeri, da še dodatno razširi svoj, že tako širok, portfelj dodatkov za entuziaste znamke BMW. Tako so v svojo ponudbo dodali še visoko kakovostne dodatke za BMW serije 8, ki še posebej dobro izgledajo na tem modelu BMW M850i v prečudoviti modri barvi. Podjetje je sicer znano po najboljših materialih in izdelavi, njihovi oblikovalci pa ustvarjajo produkte, ki so v popolni harmoniji z oblikovnimi linijami BMW-jevih avtomobilov.

Sploh se ne osredotočajo na čas in stroške, temveč majo ves svoj fokus usmerjen v podrobnosti in natančnost. Od odličnega prileganja do popolnega prepletanja karbonskih vlaken v njihovih elementih, podjetje 3D Design je enostavno edno najboljših na tem področju. Predvsem nam je všeč diskreten videz predelave in dodatkov, ki z izjemo platišč izgledajo kot, da so nameščeni že tovarniško.

Govorimo seveda o prednjem podaljšku odbijača, zadnjem difuzorju, stranskih pragovih, zaključkih izpušnega sistema in zadnjem lip spojlerju, ki s koktejlom karbonskih vlaken in modernega dizajna, postavijo tisto piko na i pri že tako privlačnem avtomobilu. Morda nekoliko razočarajo le (preveč) enostavna platišča, kar je le še toliko bolje – jih pač ne naročite, saj je vsak dodatek moč kupiti posebej. Pri 3D design niso pozabili niti na notranjost, kjer pa lahko najdemo le karbonski prestavni ročici za 8 stopenjski avtomatski menjalnik.

Fotograf: 3D Design

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code