Obsežna ponudba M Performance Parts še dodatno poudarja športni videz novega električnega Bavarca.

Katalog M Performance Parts se je razširil s pridružitvijo novega električnega BMW i4 Gran Coupe. Na fotografijah s predstavitve BMW i4 v Munchnu je i4 M50 predstavljen z vrsto aerodinamičnih delov ter ogljikovih vlaken, skupaj z ekskluzivnimi platišči in posebno opremo. Obsežna ponudba delov M Performance Parts še izboljšuje športni videz novega električnega modela, ki temelji na seriji 4 Gran Coupe.

Deli iz ogljikovih vlaken za BMW i4 vključujejo »ledvičke« iz ogljikovih vlaken, difuzor iz ogljikovih vlaken, spojler iz ogljikovih vlaken in sprednji podaljšek odbijača iz ogljikovih vlaken. Prepoznate vzorec? Ja, arsenal M Performance delov temelji na ogljikovih vlaknih. Seveda so »em« pokrovčki ogledal prav tako iz ogljikovih vlaken prisotni tudi pri BMW i4 M50. Še ena posebno privlačna je strešna antena iz… ogljikovih vlaken.

Kot lahko vidite na slikah, katere je Fabian Kirchbauer ujel za BMWBLOG.com, so na voljo tudi 20-palčna platišča iz lahke zlitine z dvojnimi kraki (868 M Bicolor), ki se odlično ujemajo z rdečimi zavornimi čeljusti M Performance. Platišča imajo tudi zunanji rob v zlati barvi. Za še bolj športni izgled s strani, se nalepke M Performance pojavijo tudi na spodnjem delu vrat. V notranjosti so prisotni tudi običajni atributi: športni volan M z vložki iz ogljikovih vlaken, obloga iz ogljikovih vlaken v sredinski konzoli in na armaturni plošči ter izbirnik prestav iz ogljikovih vlaken.

Ni jasno, ali so deli M Performance na voljo za oba modela, saj konfigurator omenja le BMW i4 M50. Verjetno pa bodo, tako kot vsi drugi modeli BMW, tudi deli M Performance široko dostopni. Zmogljivost BMW i4 M50 se ujema tudi z vizualno prisotnostjo. Z močjo dveh elektromotorjev električni avtomobil pospeši od 0 do 100 v 3,9 sekunde in se zato enači z aktualnim BMW M4 (G82).

Vir: Horatiu BoeriuFotograf: Fabian Kirchbauer

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code