Če se BMW ne bo odločil za izdelavo modela X4 M (pravega M in ne zgolj M40i) je poprodajni predelovalni svet prava izbira za lastnike, ki želijo izstopajoče in nadpovprečno vozilo. Precej dodatne agresije je bil deležen ta primerek, ki je dele prejel od dveh podjetij.

Seveda, uganili ste. Vozilo spet prihaja iz Bližnjega vzhoda, natančneje iz BMW salona Abu Dhabi, ki je v svoj razstavni prostor pripeljal nekoliko drugačno različico mestnega križanca X4. Njegov izgled je nekoliko popestril izbor zanimivih poprodajnih elementov, ki pa niso vsiljivi ali neokusni.

Pod oznako X4 xDrive35i se skriva že znani 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki premore 306 konjskih moči in 400 Nm navora. “Zadovoljiva” moč in štirikolesni pogon xDrive izstrelita mestnega križanca do stotice v 5,5 sekunde, končna hitrost, ki jo doseže pa je 247 km/h.

bmw-x4-xdrive35i-abu-dhabi-m-performance-3d-design (22)

Za začetek je ta BMW X4 xDrive35i že v osnovi opremljen z BMW M Sport paketom, ki že poudarja športen značaj z velikimi zračnimi odprtinami in bolj agresivnimi odbijači. Naknadno so nanj namestili aerodinamični paket podjetja 3D Design, ki je v celoti izdelan iz ogljikovih vlaken. Ta vsebuje lep podaljšek sprednjega spojlerja, majhen spojler na prtljažnih vratih in zadnji difuzor. V slogu ogljikovih vlaken pa je M Performance zagotovil lahke pokrove za zunanja vzvratna ogledala.

Končni poudarek, ki daje vozilu impozanten izgled pa so vsekakor 21-palčna, lahka M Performance platišča, kovinske stopalke in ledvičke v črni barvi.

Kljub temu, da bi bil pravi BMW X4 M veliko bolj “nabit”, pa moramo priznati, da tudi takšen primerek dobro lovi poglede. Se strinjate?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code