Zaradi priljubljenosti modela bodo spremembe zunanje zasnove najverjetneje majhne in diskretne, zato je upodobitev spodaj verjetno zelo natančna.

Sedanja generacija modelov BMW X3 in X4 je par najbolj priljubljenih BMW-jev danes, X3 pa se prodaja v velikem številu že vse od prihoda na trg. Modela G01 in G02 sta na trgu že približno štiri leta, kar pomeni, da sta na vrsti za običajno ter že znano med ciklično posodobitev (LCI).

Na sprednjem delu novega BMW X4, bodo verjetno ledvičaste rešetke nekoliko preoblikovane za bolj ‘agresiven’ videz, skupaj z drugačno zasnovo žarometov. Le-ti bodo posodobljeni v stilu novejših Bavarcev. Verjetno bomo videli, da bodo postali nekoliko bolj elegantni, hkrati pa se bo nekoliko spremenila tudi oblika dnevnih oziroma pozicijskih luči. Sprednji odbijač bo prav tako dobil nekaj prilagoditev, vendar bo splošna oblika avtomobila spredaj ostala v večini zelo podobna.

Žal se zdi, da tudi notranjost ne bo dobila drastične nadgradnje. BMW X3 in X4 sta skupaj s serijo 2 nekaj najstarejših modelov danes, kar se začenja kazati zlasti v notranjosti. Kljub temu, da bo serija LCI G20 serije 3 dobila novo notranjo zasnovo, katero bosta otvorila električna iX in i4, se zdi, da se to pri X3 in X4 ne bo zgodilo.

Torej se bo notranjost ohranila, vse dokler ne modela ne zaključita s proizvodnjo v letih 2024 oziroma 2025. Seveda bo na voljo več tehnologije in paleta motorjev bo ostala enaka, vendar bi bilo lepo videti nov dizajn znotraj kabine. Kljub temu bodo v notranjosti na voljo boljši materiali z več kombinacijami barv, da bodo stvari vsaj na videz videti nove. Prenovljeni X4 naj bi v proizvodnjo vstopil avgusta letos.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code