Nekateri so mnenja, da Rolls-Royce avtomobili ne potrebujejo dodatnih predelav, a mi verjamemo, da tisti, ki imajo veliko zalogo in obenem močno željo po privabljanju pogledov je Phantom Bushukan Edition brez dvoma prava odločitev.

Mansory predelovalska hiša je znana po tem, da se ne ”boji” bolj prestižnejših znamk in se jih prav tako predelati. V zbirki njihovih predelanih primerkov med drugim najdemo razne avtomobile znamke Bentley, McLaren in celo Porsche. Seveda pa najdemo tudi znamko Rolls-Royce, danes vam namreč predstavljamo njihovo različico imenovano Phantom Bushukan Edition. Predstavili so jo tik pred prvo predstavitvijo javnosti, ki se je seveda odvila na ženevskem avtosalonu.

Bushukan Phantom predstavlja popoln komplet odbijačev, ki naj bi izboljšal tako aerodinamičnost karoserije kot zagotovil agresivni izgled. Takoj opazimo nov sprednji del in karoserijo z raznimi elementi, ki brez dvoma poskrbijo, da ta Phantom izstopa iz množice. Ne manjkajo niti robustni zaključki izpušne cevi, ki sicer na serijskem primeru niti niso tako vpadljivi, temveč elegantno vpeljani. Pod pokrovom motorja je nameščen 6,75-litrski V12, ki je bil optimziiran tako, da namesto serijskih 563 konjskih moči razvije kar 610 konjskih moči. To je točno toliko kot M760Li xDrive, ki naj bi kmalu zaključil s proizvodnjo. Mansory še ni izdal nobenih podatkov glede zmogljivosti, zagotovo pa opazimo kar 24-palčna aluminijasta platišča.
BMWBLOG-mansory_phantom-bushukan (2)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code